NESTLE

 

“Space to reflect a story”

“Space to reflect a story”

“Space to reflect a story”


As the R&D Experience Center, the spatial concept of this project starts exactly from the roots and identity of the company. The nest as a symbol, as a community catalyst.The whole space is wrapped by a wooden abstract nest with different integrated functions. The nest wooden elements are coming from the ceiling till the floor, designing light fixtures, benches, reception desk, community tables, storages and hidden spaces giving to the space an incredible sense of consistency.
 

[ 5, 000 sq.mt 465 m2 ] Manesar, India
Role: Products/furniture design leader
Status: Completed 2020

NESTLE Family Flroent Berthier



 

 

PUBLICATIONS

 

PUBLICATIONS

 

PUBLICATIONS

 

OFFICE SNAPSHOTS
ARCHIDUST
LOVE THAT DESIGN
ARCHELLO
BUILDING TV

 

Publication under construction

Design Development: Ultraconfidentiel




Selected Works

NESTLEFurniture Design

MONINProduct Design

BROOKFIELDProduct Design

FRENCH EMBASSYProduct Design

ROLEXProduct Design

EPILATIONFurniture Design

OXFORD CAPSFurniture Design

HALDIAProduct Design

AMAZONProduct Design

BPTPProduct Design

U-SHAREProduct Design

CHANELProduct Design

PIONEER URBANProduct Design

PERNOD RICARDProduct Design

TCGProduct Design

VEOLIAProduct Design

KHAITANProduct Design

PIONEER URBANProduct Design

TCGProduct Design

MAXProduct Design

ULTRAProduct Design

RANGRITIProduct Design

SENESCENSProduct Design

NUVOLAProduct Design

SOCIAL BEHAVIOURProduct Design

RANGESProduct Design

DNSEPDrawing

NESSIEProduct Design

IDENTITYProduct Design

© Copyright 2011 - 2022 - Florent Berthier | All rights reserved

© 2016 - 2022 - Florent Berthier | All rights reserved

© 2016 - 2022 - Florent Berthier | All rights reserved

© 2016 - 2022 - Florent Berthier | All rights reserved